BOLU / MERKEZ - Bolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Türkiye Geneli "Sıfır Atık Yarışması"nda İlimizi Temsil Edecek

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Bakanlığımız koordinesinde öğrencilerde atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek, çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak ve yenilikçi çözümleri geliştirmek amacıyla  düzenlenen "Sıfır Atık Yarışması"nda il geneli dereceye giren eserler Türkiye geneli "Sıfır Atık Yarışması"nda ilimizi temsil edecek eserlerden biri okulumuz 12 Büro Yönetimi öğrencisi Özlem ÇETİNKAYA'nın yarışmada koordinatör öğretmenimiz Büro Yönetimi Alan Şefi Buse AKYEL rehberliğinde yarışmaya katıldığımız eser Anakart ve Kabloların dönüşümü Atık Kablodan Sanata isimli eser olması okulumuz adına Ankara'da temsil etmesi 34 Okulun katıldığı yarışmada Lise kategorisinde kazandığımız bu başarı bizleri çok gururlandırdı ve mutlu etti öğrenci ve öğretmenimize teşekkür ediyor başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

20-03-202420-03-202420-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 11:17 - Görüntülenme: 244