BOLU / MERKEZ - Bolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

11/A BİLİŞİM SINIFI Öğrencimiz MELİKE MISIRLIOĞLU'na Okul Müdürümüz Necdet TEKEMEN Tarafından 'SAFAHAT' Kitabı takdim edildi.Öğrencimizin başarısının artarak devam etmesini diliyoruz.

Kas

Öğretmenler günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürümüz Cemil SARICI'yı makamında öğrencilerimizle ziyaret ettik,teşekkür ederiz.

Kas

Bu yıl öğretmenler günü kutlamamızı okul müdürümüz Necdet TEKEMEN'in güzel önerisi ile emekli öğretmenlerimizi okulumuzda ağırlayarak gerçekleştirdik.

Yeni gelen çalışkan ve enerji dolu müdür yardımcımız Sema Ocakcı, okulumuz mezunu öğretmenlerimizden Mehmet Emiralmaz, Sibel Baran, Hacer Arslanata, Reyhan Uz ile birlikte Canım arkadaşım Meral Özcan'ın güzel el emeği süslemeleri ile salonumuzu süsledik.

Değerli Öğretmenlerimiz; Mehmet Elçin, Naci Başer, Mehmet İstek, Yusuf Çakmak, Ayşen Yılmazer, Mürvet Aşçıoğlu, Ayten Yıldırım, Berrin Erkanlı, Orhan Erkanlı, Zekayi Uçmak, Adem Bayındır ve Sezayi Demir öğretmenlerimize okulumuza gelerek bize zaman ayırdıkları, öğretmenlerimiz ile duygularını paylaşarak söyleşi gerçekletirdikleri için çoook teşekkür ederiz.

Yusuf Çakmak Hocamız bu gün için yazdığı güzel şiirini bizimle paylaşması da çok anlamlıydı.

İyi ki öğretmeniz

BİZ ÖĞRETMENLER

Uygarlık yolunda,

Alev olmasa da, kıvılcım olduk

Kaynayan çağdaşlık kazanına

Birkaç odun da biz koyduk

Cehaletin kör gözünü açmak için

Karanlığı yontarak oyduk

Asrın kilidini açacak gençlere

Anahtar olduk

Tam bağımsız bir ülke

Özgür bir insan yaratmak için

Çatal yüreğimizi ortaya koyup

Korkulara, baskılara yılmadan

direndik,

Ey çocuk !

Bizler, sevgi emekçileriyiz,

Kini, nefreti, öfkeyi, hasedi

Paslı kınından çıkardığımız

Bıçakla keser atarız

Sen nerede olursan ol,

İçerde, dışarda, sınıfta, sırada

Ham bırakamayız seni,

Olgunlaştırıp hazırlarız, hayata

Verdiğimiz emekler,

Ana sütü kadar helaldir, sana

Bu amansız bir sevdadır,

Hiç tırsmadan yürürüz hedefe

Örsle çekiç arasında, dövülsek de

Yaşamın sillesini yesek de,

Özelimizi asla taşımayız, dersimize

Ve gömeriz derdimizi içimize

Biz, bin öğrenmeden,

Bir öğretmeyi, hak görmeyiz

Çünkü bizler,

Özveri ve güzellik erleriyiz..

Yusuf ÇAKMAK

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Ömer ERŞEN ve Merve DÖNMEZ tarafından okulumuz öğrencilerine 'MADDE BAĞIMLILIĞI' konulu seminer verildi.Öğretmenlerimize bu farkındalığı sağladıkları ve katkıları için çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 9. Sınıf Öğrencilerimize SAĞLIKLI BESLENME ve OBEZİTE SEMİNERİ Merkez Toplum Sağlığı Hemşireleri tarafından gerçekleştirildi.Teşekkür ederiz.

Kas

10 KASIM'da 9.05'de  Atamızı ÖZLEM VE MİNNETLE andık O'nun yolunda ve İzinde öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladıkları programı izledik,emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Adalet alanı 11. sınıflar olarak 22.11.2023 tarihinde Bolu denetimli serbestlik ve yardım merkezi müdürlüğüne Eğitim gezisi niteliğinde bir ziyaret gerçekleştirdik. Merkezin işlevi ve işleyişi hakkında öğrencilerimize bilgi verildi ve faaliyet alanları hakkında tanıtım sunumu yapıldı. Merkez müdürümüz ve degerli çalışanlarına güleryüzlü ilgileri için teşekkür ederiz.Ayrıca geziye katkı sunan ve rehberlik eden öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.